Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Suzuki S-Cross Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Suzuki S-Cross Hybrid? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Suzuki S-Cross Hybrid zo rendabel en snel mogelijk te laden, dan wens je dat jouw wallbox beantwoordt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet op welk moment hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er resterende energie is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit gebruikt om je Suzuki S-Cross Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om jouw huidige Suzuki S-Cross Hybrid te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Suzuki S-Cross Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Suzuki S-Cross Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Suzuki S-Cross Hybrid

De go-e wallbox Gemini flex is een gesofisticeerde laadpaal die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Suzuki S-Cross Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Suzuki S-Cross Hybrid chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een laadpaal welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact thuis of op reis.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Suzuki S-Cross Hybrid en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Auto’s: De go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Suzuki S-Cross Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Suzuki S-Cross Hybrid overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Suzuki S-Cross Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.