Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Suzuki Across PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Suzuki Across PHEV? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Suzuki Across PHEV zo zuinig en snel mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw lader voldoet aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het beste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er overtollige energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze energie zal gebruiken om jouw Suzuki Across PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw bestaande Suzuki Across PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van lader te veranderen als je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Suzuki Across PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle wagens van Suzuki Across PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Suzuki Across PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die ontworpen is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Suzuki Across PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep Suzuki Across PHEV rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de keuze tot laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is de go-e laadpaal Gemini flex een wallbox welke in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Suzuki Across PHEV en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Suzuki Across PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verkleinen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Suzuki Across PHEV overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Suzuki Across PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.