Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Subaru Solterra?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Subaru Solterra? Als je thuis een laadpaal laat zetten om je Subaru Solterra zo kostenbesparend en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw wallbox beantwoordt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er een teveel aan stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende stroom terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij enkel die elektriciteit zal gebruiken om jouw Subaru Solterra te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om jouw bestaande Subaru Solterra te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te wisselen als je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen je Subaru Solterra opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Subaru Solterra!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Subaru Solterra

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Subaru Solterra en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Subaru Solterra rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de kans tot laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Subaru Solterra en het laden start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Onze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Subaru Solterra nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Subaru Solterra overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Subaru Solterra

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.