Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een SsangYong Korando e-Motion?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw SsangYong Korando e-Motion? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je SsangYong Korando e-Motion zo rendabel en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw laadpaal beantwoordt aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het zuinigste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet of er resterende energie aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige stroom terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze energie zal gebruiken om jouw SsangYong Korando e-Motion te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw huidige SsangYong Korando e-Motion op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor je elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van wallbox te wisselen zodra je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds je SsangYong Korando e-Motion opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van SsangYong Korando e-Motion!

go-e wallbox Gemini Flex voor SsangYong Korando e-Motion

De go-e oplader Gemini flex is een vooruitstrevende lader die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van SsangYong Korando e-Motion en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel SsangYong Korando e-Motion eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is onze go-e wallbox Gemini flex een wallbox die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds eenvoudig en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je SsangYong Korando e-Motion en het laden start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw SsangYong Korando e-Motion nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw SsangYong Korando e-Motion overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor SsangYong Korando e-Motion

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.