Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Smart #3?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Smart #3? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Smart #3 zo voordelig en simpel mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw wallbox tegemoet komt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet wanneer er overtollige stroom voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige stroom terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel die elektriciteit zal gebruiken om jouw Smart #3 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om je bestaande Smart #3 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Smart #3 opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van Smart #3!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Smart #3

De go-e laadpaal Gemini flex is een geperfectioneerde wallbox die gemaakt is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Smart #3 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste Smart #3 chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net voor deze reden is onze go-e wallbox Gemini flex een wallbox welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan elk stopcontact thuis of op reis.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Smart #3 en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Smart #3 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Smart #3 overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Smart #3

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.