Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Smart #1?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Smart #1? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je Smart #1 zo winstgevend en simpel mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw wallbox tegemoet komt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het gunstigste tarief, de lader weet op welk moment hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet als er resterende energie voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen deze stroom zal gebruiken om jouw Smart #1 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw huidige Smart #1 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare lader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een nieuwe elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds je Smart #1 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste laadpaal op de markt voor alle wagens van Smart #1!

go-e Oplader Gemini Flex voor Smart #1

De go-e lader Gemini flex is een vooruitstrevende lader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Smart #1 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep Smart #1 bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is onze go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Overal simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Smart #1 en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Smart #1 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Smart #1 overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Smart #1

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.