Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Skoda Enyaq?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Skoda Enyaq? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Skoda Enyaq zo winstgevend en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw wallbox beantwoordt aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, hij weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet of er een teveel aan energie beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die stroom zal gebruiken om jouw Skoda Enyaq te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om je bestaande Skoda Enyaq te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van lader te wisselen als je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Skoda Enyaq opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Skoda Enyaq!

go-e wallbox Gemini Flex voor Skoda Enyaq

De go-e lader Gemini flex is een vooruitstrevende oplader die ontworpen is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Skoda Enyaq en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel Skoda Enyaq chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd present is. En net voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Skoda Enyaq en het laden begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Skoda Enyaq nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Skoda Enyaq overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Skoda Enyaq

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.