Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Seres 3?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Seres 3? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Seres 3 zo voordelig en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wil je dat je wallbox voldoet aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het beste tarief, de laadpaal weet op welk moment hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er resterende stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij alleen die elektriciteit zal gebruiken om je Seres 3 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je bestaande Seres 3 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede laadpaal voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen op het moment dat je een nieuwe elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen je Seres 3 opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Seres 3!

go-e lader Gemini Flex voor Seres 3

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die bedacht is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Seres 3 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Seres 3 bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de optie tot laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een oplader welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds eenvoudig en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Seres 3 en het laadproces start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Seres 3 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Seres 3 overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Seres 3

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.