Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Rolls-Royce Spectre?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Rolls-Royce Spectre? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je Rolls-Royce Spectre zo winstgevend en snel mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw laadpaal beantwoordt aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, de oplader weet wanneer hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet of er overtollige elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen die elektriciteit zal gebruiken om je Rolls-Royce Spectre op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je bestaande Rolls-Royce Spectre op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte wallbox voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van oplader te wisselen wanneer je een andere elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Rolls-Royce Spectre opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste lader op de markt voor alle auto’s van Rolls-Royce Spectre!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Rolls-Royce Spectre

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Rolls-Royce Spectre en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van Rolls-Royce Spectre eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de optie tot laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Rolls-Royce Spectre en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Rolls-Royce Spectre nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te verlagen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Rolls-Royce Spectre overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Rolls-Royce Spectre

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.