Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Renault Zoe ZE50?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Renault Zoe ZE50? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je Renault Zoe ZE50 zo winstgevend en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wil je dat je laadpaal tegemoet komt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet als er een overschot van stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende energie terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij louter deze elektriciteit gebruikt om jouw Renault Zoe ZE50 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om je huidige Renault Zoe ZE50 op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van wallbox te wisselen op het moment dat je een nieuwe auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Renault Zoe ZE50 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle modellen van Renault Zoe ZE50!

go-e Oplader Gemini Flex voor Renault Zoe ZE50

De go-e oplader Gemini flex is een geperfectioneerde lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Renault Zoe ZE50 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van Renault Zoe ZE50 chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een lader die in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Renault Zoe ZE50 en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Renault Zoe ZE50 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verlagen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Renault Zoe ZE50 overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Renault Zoe ZE50

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.