Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Renault Scenic E-Tech?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Renault Scenic E-Tech? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Renault Scenic E-Tech zo gunstig en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw laadpaal beantwoordt aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het zuinigste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet of er een overschot van stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze energie gebruikt om je Renault Scenic E-Tech te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw huidige Renault Scenic E-Tech op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te veranderen op het moment dat je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen je Renault Scenic E-Tech opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Renault Scenic E-Tech!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Renault Scenic E-Tech

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde wallbox die ontworpen is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Renault Scenic E-Tech en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meerderheid van Renault Scenic E-Tech rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is onze go-e wallbox Gemini flex een laadpaal die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Renault Scenic E-Tech en het laadproces begint automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Renault Scenic E-Tech nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Renault Scenic E-Tech overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Renault Scenic E-Tech

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.