Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Renault Rafale Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Renault Rafale Hybrid? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Renault Rafale Hybrid zo zuinig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat je wallbox tegemoet komt aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het beste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet of er een teveel aan energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende stroom terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die energie zal gebruiken om je Renault Rafale Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je huidige Renault Rafale Hybrid op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te veranderen op het moment dat je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Renault Rafale Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van Renault Rafale Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Renault Rafale Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Renault Rafale Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep Renault Rafale Hybrid bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is onze go-e laadpaal Gemini flex een oplader welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Renault Rafale Hybrid en het laden start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Renault Rafale Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Renault Rafale Hybrid overal en altijd laden! De set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Renault Rafale Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.