Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Renault Megane E-Tech?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Renault Megane E-Tech? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je Renault Megane E-Tech zo zuinig en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wens je dat je lader tegemoet komt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het gunstigste tarief, de lader weet wanneer hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet als er een overschot van stroom beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die energie zal gebruiken om je Renault Megane E-Tech op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige Renault Megane E-Tech op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende oplader voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van wallbox te wisselen wanneer je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Renault Megane E-Tech opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Renault Megane E-Tech!

go-e Oplader Gemini Flex voor Renault Megane E-Tech

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde oplader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Renault Megane E-Tech en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep Renault Megane E-Tech rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de kans om op te laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een wallbox welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Overal probleemloos en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Renault Megane E-Tech en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Renault Megane E-Tech nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Renault Megane E-Tech overal en altijd laden! De set omvat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Renault Megane E-Tech

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.