Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Renault Espace Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Renault Espace Hybrid? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Renault Espace Hybrid zo kostenbesparend en simpel mogelijk te laden, dan wens je dat je lader voldoet aan enkele criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het gunstigste tarief, hij weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er een overschot van stroom aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen die stroom zal gebruiken om jouw Renault Espace Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om jouw bestaande Renault Espace Hybrid op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede oplader voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen indien je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Renault Espace Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Renault Espace Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Renault Espace Hybrid

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde lader die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Renault Espace Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Renault Espace Hybrid rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de kans om op te laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is onze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox welke in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan eender welk stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Renault Espace Hybrid en het laadproces start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Renault Espace Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Renault Espace Hybrid overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Renault Espace Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.