Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Renault Clio Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Renault Clio Hybrid? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je Renault Clio Hybrid zo gunstig en snel mogelijk te laden, dan wil je dat jouw lader beantwoordt aan volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er overtollige stroom voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze elektriciteit gebruikt om jouw Renault Clio Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om jouw bestaande Renault Clio Hybrid op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van wallbox te wisselen als je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Renault Clio Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Renault Clio Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Renault Clio Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Renault Clio Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Renault Clio Hybrid chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de kans tot laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een laadpaal die in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Renault Clio Hybrid en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Renault Clio Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Renault Clio Hybrid overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Renault Clio Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.