Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Renault Captur Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Renault Captur Hybrid? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Renault Captur Hybrid zo voordelig en makkelijk mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw oplader beantwoordt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het beste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet als er overtollige stroom is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend die stroom zal gebruiken om je Renault Captur Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw bestaande Renault Captur Hybrid te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van oplader te veranderen als je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Renault Captur Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Renault Captur Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Renault Captur Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve laadpaal die gecreëerd is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Renault Captur Hybrid en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep Renault Captur Hybrid rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een oplader die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Renault Captur Hybrid en het laden start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: Deze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Renault Captur Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te reduceren wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Renault Captur Hybrid overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Renault Captur Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.