Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Renault Austral Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Renault Austral Hybrid? Als je thuis een laadpaal laat zetten om je Renault Austral Hybrid zo gunstig en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat je lader voldoet aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet als er een overschot van stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen die energie gebruikt om jouw Renault Austral Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je huidige Renault Austral Hybrid te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende lader voor je elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van wallbox te wisselen indien je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen je Renault Austral Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Renault Austral Hybrid!

go-e Oplader Gemini Flex voor Renault Austral Hybrid

De go-e oplader Gemini flex is een gevorderde wallbox die gemaakt is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Renault Austral Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Renault Austral Hybrid chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een wallbox welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Renault Austral Hybrid en het laadproces start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Renault Austral Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verlagen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Renault Austral Hybrid overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Renault Austral Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.