Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Renault Arkana Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Renault Arkana Hybrid? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je Renault Arkana Hybrid zo zuinig en makkelijk mogelijk te laden, dan wil je dat jouw wallbox tegemoet komt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het gunstigste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet of er resterende stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze stroom zal gebruiken om jouw Renault Arkana Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je huidige Renault Arkana Hybrid op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede laadpaal voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van lader te veranderen wanneer je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Renault Arkana Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van Renault Arkana Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Renault Arkana Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een geperfectioneerde lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Renault Arkana Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel Renault Arkana Hybrid eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een lader die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw Renault Arkana Hybrid en het laden begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Renault Arkana Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Renault Arkana Hybrid overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Renault Arkana Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.