Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Renault 5 E-Tech?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Renault 5 E-Tech? Als je thuis een laadpaal wil installeren om je Renault 5 E-Tech zo rendabel en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw laadpaal voldoet aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het gunstigste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er een overschot van elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die stroom zal gebruiken om je Renault 5 E-Tech op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je huidige Renault 5 E-Tech op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare lader voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van oplader te veranderen op het moment dat je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Renault 5 E-Tech opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Renault 5 E-Tech!

go-e Oplader Gemini Flex voor Renault 5 E-Tech

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde wallbox die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Renault 5 E-Tech en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel Renault 5 E-Tech chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de optie om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Renault 5 E-Tech en het laadproces start automatisch.

✅ Passend op Alle Wagens: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Renault 5 E-Tech nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Renault 5 E-Tech overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Renault 5 E-Tech

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.