Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Taycan?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Porsche Taycan? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Porsche Taycan zo rendabel en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw laadpaal voldoet aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het gunstigste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet of er een overschot van elektriciteit is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij louter deze stroom gebruikt om je Porsche Taycan op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige Porsche Taycan te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare laadpaal voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd je Porsche Taycan opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Porsche Taycan!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Porsche Taycan

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve laadpaal die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Porsche Taycan en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met verschillende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het overgrote deel Porsche Taycan chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd voorhanden is. En exact hiervoor is de go-e lader Gemini flex een wallbox welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Porsche Taycan en het laden begint automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Porsche Taycan nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Porsche Taycan overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Taycan

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.