Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Panamera Turbo PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Porsche Panamera Turbo PHEV? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je Porsche Panamera Turbo PHEV zo rendabel en snel mogelijk te laden, dan wens je dat jouw wallbox beantwoordt aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het gunstigste tarief, hij weet op welk moment hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet wanneer er resterende energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit gebruikt om jouw Porsche Panamera Turbo PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw huidige Porsche Panamera Turbo PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van lader te veranderen als je een nieuwe wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen je Porsche Panamera Turbo PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Porsche Panamera Turbo PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Porsche Panamera Turbo PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een gesofisticeerde lader die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Porsche Panamera Turbo PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel Porsche Panamera Turbo PHEV chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de kans om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Porsche Panamera Turbo PHEV en het laden begint automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Porsche Panamera Turbo PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Porsche Panamera Turbo PHEV overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er op die plaats voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Panamera Turbo PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.