Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Panamera 4S PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Porsche Panamera 4S PHEV? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je Porsche Panamera 4S PHEV zo voordelig en simpel mogelijk te laden, dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het voordeligste tarief, de lader weet op welk moment hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet wanneer er een overschot van energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige stroom terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend deze energie zal gebruiken om jouw Porsche Panamera 4S PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om je huidige Porsche Panamera 4S PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare lader voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Porsche Panamera 4S PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle wagens van Porsche Panamera 4S PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Porsche Panamera 4S PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een geavanceerde wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Porsche Panamera 4S PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van Porsche Panamera 4S PHEV rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de kans om op te laden niet altijd voorhanden is. En exact hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een oplader die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Porsche Panamera 4S PHEV en het laadproces begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Voertuigen: Deze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Porsche Panamera 4S PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verlagen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Porsche Panamera 4S PHEV overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Panamera 4S PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.