Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Panamera 4 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Porsche Panamera 4 PHEV? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Porsche Panamera 4 PHEV zo winstgevend en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat je laadpaal voldoet aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet als er een teveel aan elektriciteit aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend die stroom gebruikt om je Porsche Panamera 4 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om je huidige Porsche Panamera 4 PHEV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een andere wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Porsche Panamera 4 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle wagens van Porsche Panamera 4 PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Porsche Panamera 4 PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een gesofisticeerde lader die gecreëerd is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Porsche Panamera 4 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Porsche Panamera 4 PHEV eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is de go-e lader Gemini flex een laadpaal die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Porsche Panamera 4 PHEV en het laden start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Porsche Panamera 4 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Porsche Panamera 4 PHEV overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Panamera 4 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.