Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Macan Turbo Electric?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Porsche Macan Turbo Electric? Als je bij je thuis een laadpaal laat plaatsen om je Porsche Macan Turbo Electric zo winstgevend en snel mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw laadpaal beantwoordt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het zuinigste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet als er een teveel aan energie voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze energie gebruikt om jouw Porsche Macan Turbo Electric te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je bestaande Porsche Macan Turbo Electric op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van oplader te wisselen op het moment dat je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Porsche Macan Turbo Electric opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Porsche Macan Turbo Electric!

go-e lader Gemini Flex voor Porsche Macan Turbo Electric

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Porsche Macan Turbo Electric en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meerderheid van Porsche Macan Turbo Electric chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de kans tot laden niet altijd voorhanden is. En precies hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een lader die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Porsche Macan Turbo Electric en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een blackout totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Porsche Macan Turbo Electric nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Porsche Macan Turbo Electric overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Macan Turbo Electric

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.