Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Macan 4 Electric?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Porsche Macan 4 Electric? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je Porsche Macan 4 Electric zo zuinig en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wens je dat je lader voldoet aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het beste tarief, hij weet wanneer hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet of er een teveel aan stroom beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel die stroom gebruikt om je Porsche Macan 4 Electric te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je huidige Porsche Macan 4 Electric te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare lader voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van wallbox te veranderen op het moment dat je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Porsche Macan 4 Electric opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van Porsche Macan 4 Electric!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Porsche Macan 4 Electric

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Porsche Macan 4 Electric en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van Porsche Macan 4 Electric bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een oplader welke in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Porsche Macan 4 Electric en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Auto’s: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Porsche Macan 4 Electric nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verminderen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Porsche Macan 4 Electric overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Macan 4 Electric

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.