Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid? Als je bij je thuis een laadpaal wil installeren om je Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid zo zuinig en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet of er een teveel aan stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze stroom zal gebruiken om jouw Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om jouw huidige Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van wallbox te veranderen indien je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle modellen van Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid!

go-e wallbox Gemini Flex voor Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde lader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een wallbox welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds eenvoudig en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verkleinen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.