Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Cayenne S E-Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Porsche Cayenne S E-Hybrid? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Porsche Cayenne S E-Hybrid zo voordelig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat je wallbox voldoet aan enkele voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw oplader weet of er een teveel aan energie voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij enkel die stroom zal gebruiken om jouw Porsche Cayenne S E-Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je bestaande Porsche Cayenne S E-Hybrid op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van laadpaal te wisselen als je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Porsche Cayenne S E-Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Porsche Cayenne S E-Hybrid!

go-e wallbox Gemini Flex voor Porsche Cayenne S E-Hybrid

De go-e wallbox Gemini flex is een innovatieve wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Porsche Cayenne S E-Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meeste Porsche Cayenne S E-Hybrid eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is onze go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Overal probleemloos en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je Porsche Cayenne S E-Hybrid en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Auto’s: De go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Porsche Cayenne S E-Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Porsche Cayenne S E-Hybrid overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Cayenne S E-Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.