Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Cayenne E-Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Porsche Cayenne E-Hybrid? Als je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Porsche Cayenne E-Hybrid zo rendabel en makkelijk mogelijk te laden, dan wil je dat je wallbox voldoet aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het voordeligste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet of er resterende stroom voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij enkel die stroom gebruikt om je Porsche Cayenne E-Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om je huidige Porsche Cayenne E-Hybrid te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende lader voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te wisselen wanneer je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds je Porsche Cayenne E-Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Porsche Cayenne E-Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Porsche Cayenne E-Hybrid

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die gecreëerd is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Porsche Cayenne E-Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meerderheid van Porsche Cayenne E-Hybrid eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Altijd simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw Porsche Cayenne E-Hybrid en het laden start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Porsche Cayenne E-Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te verlagen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Porsche Cayenne E-Hybrid overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Cayenne E-Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.