Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid zo voordelig en makkelijk mogelijk te laden, dan wil je dat je oplader beantwoordt aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er overtollige energie aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze stroom gebruikt om jouw Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je huidige Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van wallbox te wisselen op het moment dat je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid!

go-e Oplader Gemini Flex voor Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid

De go-e wallbox Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het overgrote deel Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de keuze om op te laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is deze go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid en het laadproces begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: Onze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.