Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket zo winstgevend en snel mogelijk te laden, dan wil je dat jouw wallbox tegemoet komt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet wanneer er een overschot van energie voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij enkel die stroom gebruikt om je Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je huidige Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede lader voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te wisselen indien je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd je Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket!

go-e wallbox Gemini Flex voor Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde laadpaal die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de optie tot laden niet altijd voorhanden is. En precies hiervoor is onze go-e wallbox Gemini flex een lader welke in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan elk stopcontact thuis of op reis.

Overal simpel en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket en het laden start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Cayenne Coupé Turbo E-Hybrid GT-pakket

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.