Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid zo voordelig en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat je lader voldoet aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet wanneer er resterende stroom beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die stroom zal gebruiken om jouw Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw huidige Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare lader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen op het moment dat je een nieuwe wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd je Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid

De go-e lader Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een oplader welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Cayenne Coupé S E-Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.