Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid zo zuinig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat je laadpaal beantwoordt aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het gunstigste tarief, de wallbox weet wanneer hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet wanneer er een teveel aan energie voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel die elektriciteit gebruikt om je Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je bestaande Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte lader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van oplader te wisselen zodra je een nieuwe wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid!

go-e Oplader Gemini Flex voor Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met meerdere nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de gelegenheid tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal probleemloos en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid en het laden begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Porsche Cayenne Coupé E-Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.