Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Polestar 4?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Polestar 4? Als je een laadpaal thuis wenst te installeren om je Polestar 4 zo voordelig en makkelijk mogelijk te laden ,dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het zuinigste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet wanneer er overtollige elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die stroom gebruikt om jouw Polestar 4 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je huidige Polestar 4 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede lader voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te wisselen als je een nieuwe auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Polestar 4 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Polestar 4!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Polestar 4

De go-e wallbox Gemini flex is een geperfectioneerde lader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Polestar 4 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van Polestar 4 eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een wallbox die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Polestar 4 en het laden start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Polestar 4 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Polestar 4 overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Polestar 4

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.