Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Polestar 3?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Polestar 3? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Polestar 3 zo zuinig en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wil je dat je laadpaal voldoet aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet of er een overschot van energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze energie gebruikt om je Polestar 3 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw bestaande Polestar 3 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van oplader te wisselen wanneer je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds je Polestar 3 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Polestar 3!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Polestar 3

De go-e wallbox Gemini flex is een gesofisticeerde laadpaal die gemaakt is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Polestar 3 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van Polestar 3 chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een wallbox welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Altijd probleemloos en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Polestar 3 en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: De go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Polestar 3 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Polestar 3 overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Polestar 3

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.