Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Polestar 2?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Polestar 2? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Polestar 2 zo winstgevend en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw lader tegemoet komt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het voordeligste tarief, de oplader weet wanneer hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet of er resterende energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen die elektriciteit gebruikt om jouw Polestar 2 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om jouw bestaande Polestar 2 op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor je elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen je Polestar 2 opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle modellen van Polestar 2!

go-e Oplader Gemini Flex voor Polestar 2

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde wallbox die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Polestar 2 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meerderheid van Polestar 2 eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de optie om op te laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een lader die in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Polestar 2 en het laden start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Polestar 2 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Polestar 2 overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Polestar 2

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.