Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot e-5008?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Peugeot e-5008? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Peugeot e-5008 zo gunstig en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wil je dat je oplader tegemoet komt aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw oplader weet als er een teveel aan elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die elektriciteit zal gebruiken om je Peugeot e-5008 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw huidige Peugeot e-5008 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van wallbox te veranderen indien je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je altijd je Peugeot e-5008 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Peugeot e-5008!

go-e lader Gemini Flex voor Peugeot e-5008

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde wallbox die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Peugeot e-5008 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Peugeot e-5008 chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies hiervoor is de go-e laadpaal Gemini flex een oplader die in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Peugeot e-5008 en het laadproces begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Peugeot e-5008 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verkleinen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Peugeot e-5008 overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot e-5008

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.