Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot e-308?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Peugeot e-308? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je Peugeot e-308 zo gunstig en simpel mogelijk te laden ,dan wil je dat je wallbox tegemoet komt aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het beste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw oplader weet als er een teveel aan elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen deze elektriciteit gebruikt om je Peugeot e-308 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je bestaande Peugeot e-308 op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een nieuwe elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Peugeot e-308 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van Peugeot e-308!

go-e wallbox Gemini Flex voor Peugeot e-308

De go-e wallbox Gemini flex is een gevorderde oplader die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Peugeot e-308 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met meerdere nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel Peugeot e-308 rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd present is. En net voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een oplader die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Peugeot e-308 en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een blackout totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Peugeot e-308 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Peugeot e-308 overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot e-308

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.