Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot e-3008?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Peugeot e-3008? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je Peugeot e-3008 zo kostenbesparend en simpel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je lader tegemoet komt aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het gunstigste tarief, hij weet wanneer hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet of er een teveel aan elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij enkel deze stroom gebruikt om jouw Peugeot e-3008 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw bestaande Peugeot e-3008 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van oplader te veranderen zodra je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Peugeot e-3008 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Peugeot e-3008!

go-e Oplader Gemini Flex voor Peugeot e-3008

De go-e wallbox Gemini flex is een innovatieve lader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Peugeot e-3008 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel Peugeot e-3008 bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies hiervoor is deze go-e laadpaal Gemini flex een oplader die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Peugeot e-3008 en het laadproces start automatisch.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Peugeot e-3008 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verkleinen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Peugeot e-3008 overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot e-3008

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.