Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot e-208?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Peugeot e-208? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Peugeot e-208 zo kostenbesparend en snel mogelijk te laden ,dan wil je dat je wallbox beantwoordt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet of er overtollige elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij alleen deze stroom gebruikt om je Peugeot e-208 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om jouw huidige Peugeot e-208 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te veranderen indien je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Peugeot e-208 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle auto’s van Peugeot e-208!

go-e Oplader Gemini Flex voor Peugeot e-208

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Peugeot e-208 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

  • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
  • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
  • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
  • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel Peugeot e-208 chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de gelegenheid tot laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Peugeot e-208 en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Wagens: De go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Peugeot e-208 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verlagen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

  • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
  • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
  • Energiemonitoring
  • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Peugeot e-208 overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

  • CEE rood 16 A (draaistroom)
  • CEE blauw 16 A (campingstekker)
  • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot e-208

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.