Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot e-2008?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Peugeot e-2008? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Peugeot e-2008 zo gunstig en snel mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw lader voldoet aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, hij weet wanneer hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet als er resterende stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze energie zal gebruiken om jouw Peugeot e-2008 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je bestaande Peugeot e-2008 op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een nieuwe elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd je Peugeot e-2008 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Peugeot e-2008!

go-e wallbox Gemini Flex voor Peugeot e-2008

De go-e lader Gemini flex is een vooruitstrevende lader die gemaakt is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Peugeot e-2008 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Peugeot e-2008 bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is onze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Peugeot e-2008 en het laden begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Wagens: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Peugeot e-2008 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Peugeot e-2008 overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot e-2008

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.