Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot 508 SW PHEV 360?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Peugeot 508 SW PHEV 360? Als je bij je thuis een laadpaal wil installeren om je Peugeot 508 SW PHEV 360 zo gunstig en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat je oplader voldoet aan enkele voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het gunstigste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet wanneer er resterende stroom aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze stroom zal gebruiken om jouw Peugeot 508 SW PHEV 360 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw bestaande Peugeot 508 SW PHEV 360 op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede laadpaal voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van laadpaal te wisselen zodra je een andere elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Peugeot 508 SW PHEV 360 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Peugeot 508 SW PHEV 360!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Peugeot 508 SW PHEV 360

De go-e oplader Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Peugeot 508 SW PHEV 360 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Peugeot 508 SW PHEV 360 eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de keuze tot laden niet altijd present is. En net voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een wallbox die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Peugeot 508 SW PHEV 360 en het laden start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: De go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Peugeot 508 SW PHEV 360 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Peugeot 508 SW PHEV 360 overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot 508 SW PHEV 360

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.