Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot 508 SW PHEV 225?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Peugeot 508 SW PHEV 225? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Peugeot 508 SW PHEV 225 zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk te laden, dan wil je dat je wallbox voldoet aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het voordeligste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet of er een teveel aan elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze energie gebruikt om je Peugeot 508 SW PHEV 225 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om je bestaande Peugeot 508 SW PHEV 225 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te wisselen als je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds je Peugeot 508 SW PHEV 225 opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Peugeot 508 SW PHEV 225!

go-e lader Gemini Flex voor Peugeot 508 SW PHEV 225

De go-e wallbox Gemini flex is een vooruitstrevende lader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Peugeot 508 SW PHEV 225 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het gros van Peugeot 508 SW PHEV 225 bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de kans tot laden niet altijd voorhanden is. En precies hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een wallbox die in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Peugeot 508 SW PHEV 225 en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Peugeot 508 SW PHEV 225 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Peugeot 508 SW PHEV 225 overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot 508 SW PHEV 225

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.