Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot 508 SW PHEV 180?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Peugeot 508 SW PHEV 180? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Peugeot 508 SW PHEV 180 zo zuinig en makkelijk mogelijk op te laden, dan wil je dat je oplader voldoet aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er overtollige stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij enkel die stroom gebruikt om je Peugeot 508 SW PHEV 180 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je bestaande Peugeot 508 SW PHEV 180 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte oplader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van oplader te wisselen als je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Peugeot 508 SW PHEV 180 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle wagens van Peugeot 508 SW PHEV 180!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Peugeot 508 SW PHEV 180

De go-e oplader Gemini flex is een geperfectioneerde wallbox die gemaakt is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Peugeot 508 SW PHEV 180 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Peugeot 508 SW PHEV 180 chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de kans tot laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een lader welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Peugeot 508 SW PHEV 180 en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Wagens: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Peugeot 508 SW PHEV 180 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Peugeot 508 SW PHEV 180 overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot 508 SW PHEV 180

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.