Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot 508 PHEV 360?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Peugeot 508 PHEV 360? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Peugeot 508 PHEV 360 zo zuinig en makkelijk mogelijk te laden, dan wil je dat jouw laadpaal beantwoordt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het zuinigste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet wanneer er resterende elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die energie zal gebruiken om je Peugeot 508 PHEV 360 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je bestaande Peugeot 508 PHEV 360 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te veranderen als je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen je Peugeot 508 PHEV 360 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste oplader op de markt voor alle wagens van Peugeot 508 PHEV 360!

go-e wallbox Gemini Flex voor Peugeot 508 PHEV 360

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde oplader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Peugeot 508 PHEV 360 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep Peugeot 508 PHEV 360 chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de optie tot laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een wallbox die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Overal probleemloos en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Peugeot 508 PHEV 360 en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Peugeot 508 PHEV 360 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Peugeot 508 PHEV 360 overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot 508 PHEV 360

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.