Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot 508 PHEV 225?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Peugeot 508 PHEV 225? Als je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Peugeot 508 PHEV 225 zo zuinig en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat je oplader voldoet aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het beste tarief, de lader weet op welk moment hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet of er een overschot van elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend die elektriciteit zal gebruiken om jouw Peugeot 508 PHEV 225 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je bestaande Peugeot 508 PHEV 225 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van oplader te wisselen zodra je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd je Peugeot 508 PHEV 225 opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle modellen van Peugeot 508 PHEV 225!

go-e wallbox Gemini Flex voor Peugeot 508 PHEV 225

De go-e wallbox Gemini flex is een vooruitstrevende oplader die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Peugeot 508 PHEV 225 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Peugeot 508 PHEV 225 rijders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de optie om op te laden niet altijd present is. En exact hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een wallbox die in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je Peugeot 508 PHEV 225 en het laden begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Peugeot 508 PHEV 225 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Peugeot 508 PHEV 225 overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er op die plaats voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot 508 PHEV 225

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.