Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot 508 PHEV 180?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Peugeot 508 PHEV 180? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Peugeot 508 PHEV 180 zo winstgevend en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw oplader tegemoet komt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het voordeligste tarief, de lader weet wanneer hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet als er een teveel aan energie voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel die energie gebruikt om je Peugeot 508 PHEV 180 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw bestaande Peugeot 508 PHEV 180 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende oplader voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen op het moment dat je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Peugeot 508 PHEV 180 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle wagens van Peugeot 508 PHEV 180!

go-e lader Gemini Flex voor Peugeot 508 PHEV 180

De go-e oplader Gemini flex is een gevorderde laadpaal die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Peugeot 508 PHEV 180 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel Peugeot 508 PHEV 180 bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Peugeot 508 PHEV 180 en het laden start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Peugeot 508 PHEV 180 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Peugeot 508 PHEV 180 overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot 508 PHEV 180

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.