Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot 408 PHEV 225?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Peugeot 408 PHEV 225? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je Peugeot 408 PHEV 225 zo voordelig en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat je oplader voldoet aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet wanneer er een teveel aan elektriciteit aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die elektriciteit zal gebruiken om jouw Peugeot 408 PHEV 225 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw bestaande Peugeot 408 PHEV 225 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede wallbox voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van laadpaal te veranderen als je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds je Peugeot 408 PHEV 225 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Peugeot 408 PHEV 225!

go-e Oplader Gemini Flex voor Peugeot 408 PHEV 225

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve oplader die gemaakt is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Peugeot 408 PHEV 225 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep Peugeot 408 PHEV 225 bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de kans tot laden niet altijd present is. En precies hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Peugeot 408 PHEV 225 en het laadproces start automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: De go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Peugeot 408 PHEV 225 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verlagen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Peugeot 408 PHEV 225 overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot 408 PHEV 225

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.