Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot 408 PHEV 180?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Peugeot 408 PHEV 180? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Peugeot 408 PHEV 180 zo rendabel en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat je wallbox beantwoordt aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, de lader weet wanneer hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet wanneer er overtollige stroom aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij louter deze stroom zal gebruiken om jouw Peugeot 408 PHEV 180 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om je bestaande Peugeot 408 PHEV 180 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare laadpaal voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van wallbox te veranderen op het moment dat je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Peugeot 408 PHEV 180 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle modellen van Peugeot 408 PHEV 180!

go-e Oplader Gemini Flex voor Peugeot 408 PHEV 180

De go-e oplader Gemini flex is een gevorderde laadpaal die bedacht is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Peugeot 408 PHEV 180 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel Peugeot 408 PHEV 180 eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de optie tot laden niet altijd present is. En net voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een wallbox welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Peugeot 408 PHEV 180 en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Peugeot 408 PHEV 180 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Peugeot 408 PHEV 180 overal en altijd laden! De set omvat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot 408 PHEV 180

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.