Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot 308 SW PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Peugeot 308 SW PHEV? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Peugeot 308 SW PHEV zo zuinig en makkelijk mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw oplader voldoet aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het zuinigste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er een teveel aan stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij alleen deze elektriciteit zal gebruiken om je Peugeot 308 SW PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw bestaande Peugeot 308 SW PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van oplader te wisselen indien je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Peugeot 308 SW PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste oplader op de markt voor alle wagens van Peugeot 308 SW PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Peugeot 308 SW PHEV

De go-e lader Gemini flex is een geperfectioneerde laadpaal die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Peugeot 308 SW PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van Peugeot 308 SW PHEV eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de kans om op te laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een wallbox welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw Peugeot 308 SW PHEV en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Wagens: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Peugeot 308 SW PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Peugeot 308 SW PHEV overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot 308 SW PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.