Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Peugeot 308 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Peugeot 308 PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je Peugeot 308 PHEV zo rendabel en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat je laadpaal voldoet aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de laadpaal weet op welk moment hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet als er overtollige energie is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel die energie zal gebruiken om jouw Peugeot 308 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je huidige Peugeot 308 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van wallbox te veranderen indien je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Peugeot 308 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Peugeot 308 PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Peugeot 308 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Peugeot 308 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Peugeot 308 PHEV eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is de go-e lader Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Peugeot 308 PHEV en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Peugeot 308 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Peugeot 308 PHEV overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Peugeot 308 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.